Privacy Policy Tax Consultants


1. Our core beliefs regarding user privacy and data protection

  • User privacy and data protection are human rights
  • We have a duty of care to the people within our data
  • Data is a liability, it should only be collected and processed when absolutely necessary
  • We loathe spam as much as you do!
  • We will never sell, rent or otherwise distribute or make public your personal information

2. Relevant legislation

https://www.taxconsultants.com.gr/ is designed to comply with the following national and international legislation with regards to data protection and user privacy: This site’s compliance with the above legislation, all of which are stringent in nature, means that this site is likely compliant with the data protection and user privacy legislation set out by many other countries and territories as well. If you are unsure about whether this site is compliant with your own country of residences’ specific data protection and user privacy legislation you should contact our data protection officer (details of whom can be found in this privacy policy) for clarification.

3. Personal information that this website collects and why we collect it

This website collects and uses personal information for the following reasons:
  • 3.1 Site visitation tracking

    Like most websites, this site uses Google Analytics (GA) to track user interaction. We use this data to determine the number of people using our site, to better understand how they find and use our web pages and to see their journey through the website.

    Although GA records data such as your geographical location, device, internet browser and operating system, none of this information personally identifies you to us. GA also records your computer’s IP address which could be used to personally identify you but Google do not grant us access to this. We consider Google to be a third party data processor (see section 6.0 below).

    GA makes use of cookies, details of which can be found on Google’s developer guides. FYI our website uses the analytics.js implementation of GA.

    Disabling cookies on your internet browser will stop GA from tracking any part of your visit to pages within this website.

  • 3.2 Contact forms and email links

    Should you choose to contact us using the contact form on our Contact us page or an email link like this one, none of the data that you supply will be stored by this website or passed to / be processed by any of the third party data processors defined in section 6.0. Instead the data will be collated into an email and sent to us over the Simple Mail Transfer Protocol (SMTP). Our own SMTP servers are protected by TLS (sometimes known as SSL) meaning that the email content is encrypted using SHA-2, 256-bit cryptography before being sent across the internet. The email content is then decrypted by our local computers and devices. However, not all mail servers are secured in such a way. Therefore, we would suggest that you always consider email as an insecure medium and not include personal, confidential or otherwise sensitive information within an email.

  • 3.3 Email newsletter

    If you choose to join our email newsletter, the email address that you submit to us will be forwarded to MailChimp who provide us with email marketing services. We consider MailChimp to be a third party data processor (see section 6.0 below). The email address that you submit will not be stored within this website’s own database or in any of our internal computer systems.

    Your email address will remain within MailChimp’s database for as long as we continue to use MailChimp’s services for email marketing or until you specifically request removal from the list. You can do this by unsubscribing using the unsubscribe links contained in any email newsletters that we send you or by requesting removal via email. When requesting removal via email, please send your email to us using the email account that is subscribed to the mailing list.

    If you are under 16 years of age you MUST obtain parental consent before joining our email newsletter.

    While your email address remains within the MailChimp database, you will receive periodic (approximately one per month) newsletter-style emails from us.

4. How we store your personal information

Browsing www.taxconsultants.com.gr/ does not require any of your personal information unless you wish to contact us via the contact form as mentioned in section 3.2 Contact Forms and E mails through which you provide us your contact information.

5. About this website’s server:

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τα εξής τρίτα μέρη για τους σκοπούς που περιέχονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου:

α. Κυβερνητικές αρχές, φορείς επιβολής του νόμου, ρυθμιστικές αρχές για συμμόρφωση με νομικές απαιτήσεις

β. Αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών με τους οποίους συνεργαζόμαστε για τη διεξαγωγή των δραστηριοτήτων μας, όπως παρόχους υπηρεσιών διαχείρισης της ιστοσελίδας μας και της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μας.

γ. Νομικούς και άλλους επαγγελματίες συμβούλους, δικαστήρια και φορείς επιβολής του νόμου σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, προκειμένου να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας που προκύπτουν από τη σύμβασή μας μαζί σας

δ. Κοινωνικά δίκτυα: Μέσω του ιστότοπου και της εφαρμογής μας ή πριν από την επίσκεψή σας στον ιστότοπο και την εφαρμογή μας, ενδέχεται να έχετε πρόσβαση σε κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών. Όταν είστε εγγεγραμμένος με το λογαριασμό σας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θα λάβουμε τα προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας μέσα από αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύμφωνα με τις ρυθμίσεις απορρήτου τους, προκειμένου να βελτιωθεί και να εξατομικευτεί η χρήση του ιστότοπού μας. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε συνδέσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπο ή στην εφαρμογή μας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κοινοποιηθούν τα στοιχεία σας στον πάροχο του μέσου κοινωνικής δικτύωσής σας και, πιθανώς, να παρουσιαστούν στο προφίλ που διατηρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να είναι προσβάσιμα σε άλλους στο δίκτυό σας. Συμβουλευτείτε τη δήλωση απορρήτου αυτών των τρίτων μερών παρόχων μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να μάθετε περισσότερα για αυτές τις πρακτικές.

6. Cookie και παρακολούθηση ιστότοπου

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookie για να μπορούμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε και να σας παρέχουμε συγκεκριμένες δυνατότητες που ίσως βρείτε χρήσιμες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει cookie των συνεργατών μας που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό. Επισκεφθείτε τους ιστότοπους των συνεργατών μας για πληροφορίες σχετικά με την πολιτική τους περί απορρήτου και cookie.

Τα cookie είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία μεταφέρονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας μέσω του προγράμματος περιήγησής σας, ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε το πρόγραμμα περιήγησής σας και να παρακολουθούμε τους επισκέπτες του ιστότοπού μας. Με αυτό τον τρόπο κατανοούμε καλύτερα ποιες υπηρεσίες είναι καταλληλότερες για εσάς. Ένα cookie περιέχει τα στοιχεία επικοινωνίας σας, καθώς και πληροφορίες που θα μας επιτρέψουν να αναγνωρίσουμε τον υπολογιστή σας όταν περιηγείστε στον ιστότοπό μας, ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να διεκπεραιώσετε την αίτησή σας. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης δέχονται αυτόματα τα cookie, αλλά εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, ώστε να αποδέχεστε, να απορρίπτετε ή να διαγράφετε τα cookie. Η επιλογή «Βοήθεια» στη γραμμή εργαλείων των περισσότερων προγραμμάτων περιήγησης σάς εξηγεί πώς να αποτρέψετε το πρόγραμμα περιήγησής σας από το να αποδεχτεί νέα cookie, πώς να το ρυθμίσετε να σας ενημερώνει όταν λαμβάνετε ένα νέο cookie, ή πώς να απενεργοποιήσετε όλα τα cookie. Εάν επιλέξετε να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις, ίσως διαπιστώσετε ότι ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες δεν λειτουργούν όπως προβλέπεται. Τα cookie που χρησιμοποιούμε δεν εντοπίζουν καμία πληροφορία που έχει αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookie και πώς να αποτρέψετε την εγκατάστασή τους, επισκεφτείτε τον ακόλουθο ιστότοπο: http://www.allaboutcookies.org.

7. Δικαιώματα σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Υπό ορισμένες συνθήκες και βάσει νόμου, έχετε το δικαίωμα:

  • Να πληροφορείστε αν διατηρούμε προσωπικά δεδομένα σας και, αν ναι, ποια είναι τα δεδομένα αυτά και γιατί τα διατηρούμε/χρησιμοποιούμε.
  • Να ζητάτε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (κοινώς γνωστό ως «αίτημα πρόσβασης του υποκειμένου των δεδομένων»). Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων σας που διατηρούμε και να ελέγχετε αν τα επεξεργαζόμαστε νόμιμα
  • Να ζητάτε τη διόρθωση των προσωπικών δεδομένων σας που διατηρούμε. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διορθώνετε τυχόν ελλιπείς ή ανακριβείς πληροφορίες που έχουμε για εσάς.
  • Να ζητάτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ζητάτε να διαγράψουμε ή να καταργήσουμε προσωπικά δεδομένα όπου δεν υπάρχει κανένας λόγος για να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να ζητάτε από εμάς να διαγράψουμε ή να καταργήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπου έχετε ασκήσει το δικαίωμα ένστασης στην επεξεργασία τους (βλ. παρακάτω). Μπορείτε να διαγράψετε αυτά τα προσωπικά δεδομένα όταν η χρήση τους βασίζεται στη συναίνεσή σας.
  • Να αντιτάσσεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όταν επικαλούμαστε έννομο συμφέρον (ή συμφέρον τρίτου), αλλά υπάρχει λόγος στη δική σας περίπτωση που σάς κάνει να θέλετε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία τους για το λόγο αυτόν. Επίσης, έχετε το δικαίωμα αντίταξης εφόσον επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.
  • Να αντιτάσσεστε στην αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, όπως η δημιουργία προφίλ, που δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων χρησιμοποιώντας τα προσωπικά σας δεδομένα ή το προφίλ σας.
  • Να ζητάτε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας επιτρέπει να μάς ζητάτε να διακόψουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, για παράδειγμα, εάν θέλετε να διαπιστώσουμε την ακρίβειά τους ή τον λόγο επεξεργασίας τους.
  • Να ζητάτε τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε εσάς ή άλλο μέρος, (κοινώς γνωστή ως δικαίωμα «φορητότητας δεδομένων»), σε ηλεκτρονική και δομημένη μορφή. Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε τα δεδομένα σας από εμάς σε ηλεκτρονικά χρησιμοποιήσιμη μορφή και να μπορείτε να διαβιβάζετε τα δεδομένα σας σε άλλο μέρος σε ηλεκτρονικά χρησιμοποιήσιμη μορφή.
  • Ανάκληση συγκατάθεσης. Στις περιορισμένες περιπτώσεις όπου ενδεχομένως έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας για συλλογή, επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων για συγκεκριμένο σκοπό, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας για τη συγκεκριμένη επεξεργασία. Αφού λάβουμε την ειδοποίηση ότι έχετε αποσύρει τη συγκατάθεσή σας, θα πάψουμε να επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας για το σκοπό ή τους σκοπούς για τους οποίους είχατε αρχικά συμφωνήσει, εκτός εάν έχουμε άλλη νομική βάση για να το πράξουμε νόμιμα.

Αν θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα έχουμε αναπτύξει μια ηλεκτρονική φόρμα για να κάνουμε την άσκηση των δικαιωμάτων σας απλή και αποτελεσματική - κάντε κλικ εδώ.

Επίσης έχουμε προσθέσει νέα εργαλεία στο λογαριασμό σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αλλάξετε άμεσα τα προσωπικά δεδομένα που έχετε παράσχει εκεί.

Η παρούσα πολιτική θα πρέπει να σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα πώς χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, εξηγεί λεπτομερώς τους τύπους των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε, σε τι τις χρησιμοποιούμε και σε ποιους ενδεχομένως να τις κοινοποιήσουμε. Αν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τη παρούσα πολιτική ή τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία, που δεν βρίσκουν απάντηση εδώ ή μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας , παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα αιτήματα για πρόσβαση σε δεδομένα, διαγραφή κ.λπ., εξετάζονται μέσω της φόρμας που αναφέρεται παραπάνω (κάντε κλικ εδώ). Τα αιτήματα αυτά δεν μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία αν καταχωρηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λόγω της ανάγκης επαλήθευσης της ταυτότητάς σας πριν να μπορέσουμε να ενεργήσουμε με βάση το αίτημά σας. Αυτό είναι ακόμη ένα σημαντικό μέτρο ασφαλείας, ώστε τα προσωπικά δεδομένα να μην αποκαλύπτονται σε κανένα άτομο που δεν έχει το δικαίωμα να τα λάβει.

Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο τέλος για να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα δικαιώματα). Εντούτοις, ενδέχεται να σας χρεώσουμε ένα εύλογο τέλος, σε περίπτωση που το αίτημά σας για πρόσβαση είναι σαφώς αβάσιμο ή υπερβολικό. Εναλλακτικά, σε τέτοιες περιπτώσεις ενδέχεται να αρνηθούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Επιπροσθέτως και στο βαθμό που έχετε αυτό το δικαίωμα, δικαιούστε να υποβάλλετε παράπονο απευθείας στη σχετική εποπτική αρχή (Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων, http://www.dpa.gr/)

9. Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου

Η Πολιτική Απορρήτου ενδέχεται να αλλάζει ανά διαστήματα και οποιεσδήποτε αλλαγές στη δήλωση απορρήτου θα σας κοινοποιούνται μέσω ειδοποίησης στον ιστότοπό μας.

Copyright 2018 - 2020 Tax Consultants | All Rights Reserved
Web Design - Web Hosting Dazzlink

3, Tirnavou str., Aghios Stefanos, Athens Greece
Phone:+30210 8004130 | Fax: +30210 8004132